Massa: F2008 este mai bun in virajele lente"

Publicat miercuri, 16.01.2008 15:27 de Daniel Popescu

Felipe Massa este sigur ca Ferrari a facut un pas inainte cu monopostul F2008, sustinand ca masina este imbunatatita in zonele unde precedentul F2007 avea slabiciuni.

Vorbind in timpul pauzei din cadrul testelor de la Jerez, Massa a precizat ca noua masina este la fel de buna in virajele de viteza mare ca si F2007, insa mult mai buna in virajele lente.

"Masina este cu siguranta buna pentru mine: am facut un pas inainte, in special in virajele lente", a declarat Massa. "Cat despre virajele de viteza mare, masina este la fel de buna ca cea de anul trecut. Cred ca am imbunatatit putin masina in aceasta privinta. Cu aceasta masina este ceva mai usor sa pilotezi fara tractiune controlata. Simtim bine monopostul pe borduri si in sicane, asa ca sunt multumit inca de la inceput in privinta stabilitatii. Nu a trebuit sa muncim prea mult pentru a obtine timpi competitivi, ceea ce este foarte bine".

In ciuda optimismului legat de aceste imbunatiri, pilotul brazilian crede ca este prea devreme pentru a spune cu certitudine ca masina nu are slabiciuni. "Cred ca pana in acest moment nu am vazut slabiciuni la masini", a precizat el. "Bineinteles vom gasi cateva daca nu vom fi in frunte la prima cursa, dar in acest moment suntem pe circuitul potrivit. Nu numai ca rulam fara sa intampinam probleme, dar reusim sa stabilim si timpi buni. Astfel, in acest moment sunt multumit, insa mai avem de lucru pentru a fi si mai rapizi la prima cursa".