Massa admite ca sansele sale la titlu sunt aproape nule

Publicat luni, 10.09.2007 11:01 de Daniel Popescu

Felipe Massa recunoaste ca sansele sale la titlul de campion au scazut dramatic dupa ce a abandonat in turul 10 in Marele Premiu al Italiei.

“Nu este imposibil, dar cu siguranta nu va fi usor”, a declarat brazilianul referinsu-se la sansele sale la titlu. “Voi tine capul sus pentru a fi competitiv si vom lupta pentru a aduce echipei cat mai multe victorii. Cand ai probleme inca de la inceputul cursei este un dezastru, insa nu poti face nimic. Un rezultat ca acesta este intotdeauna rau cand lupti pentru podium”

, a precizat Massa.

Pilotul Ferrari este la 23 de puncte in spatele liderului Lewis Hamilton, cu numai 4 curse inainte de finalul campionatului.

  • reddog, luni, 10.09.2007 11:06
    hmm..

    eu cred k ferrari merita cu -

  • reddog, luni, 10.09.2007 11:08
    dar voi aveti dreptate mereu

    k doar sunteti "sefi" el recunoaste neputinta monopostului,nu a lui

  • Mircea, luni, 10.09.2007 11:13
    reddog

    Prietene, cred ca finalul sezonului a inflamat din nou spiritele printre voi. Hai sa nu facem atmosfera gratuit. Multumesc.

  • reddog, luni, 10.09.2007 11:24
    .....

    nu "Prietene" ,finalul sezonului nu ma intereseaza si nici nu ma aprinde,in schimb maniera voastra de a interpreta si puncta stirile dupa bunul plac ma amuza total....aveti dibacia de a scoate si puncta din stirea aparuta exact ce vreti voi,in niciun caz sa luati stirea k atare cautati in urma dupa fiecare mare premiu si vedeti cand s-a dat cu - celor care au abandonat in cursa din cauza masinii...ba mai mult recunosc k masina este varza si nu au reusit mai mult

  • haha, luni, 10.09.2007 11:52
    Massa

    acum si-a dat seama ca nu are sanse la titlu? cam tarziu...

  • gombotul, luni, 10.09.2007 12:46
    Massa

    De-ar fi pus toti atata suflet in ceea ce fac cum a facut-o Massa in acest sezon cred k am fi avut mult mai mult spectacol in F1.Chiar il admir pt. perseverentza si optimismul de care da dovada chiar si in momentul in care sansele la titlu sunt nule pt el.Iar in ceea ce priveste talentul crd k atunci cand a avut si masina de partea sa a demonstrat cate ceva iar cand a avut probleme pe circuit nu am auzit vreodata sa fi dat vina pe vreun alt pilot (asa cum fac multi).Toata stima si respectul pt el. ...iar pe multi dintre voi v-a orbit atat de mult concursu asta incat nu mai stiti sa savurati spectacolul de pe pista ci totul se rezuma la puncte si punctaj.Multi dintre voi se lauda k petrec nu stiu cate ore pe net cautand stiri...daca ati lucra orele astea undeva ati castiga si mai multi bani si poate chiar sa va luati un tricou dintr-un store F1.Prin asta nu vreau sa blamez pe cei ce au initziat concursul pt k ideea in sine a fost buna doar k multi nu au stiut sa se bucure de ceea ce le-a fost oferit:(