Mallya il confirma pe Fisichella la Force India

Publicat joi, 10.01.2008 11:47 de Daniel Popescu

Co-propietarul Force India, Vijay Malla, a confirmat ca Giancarlo Fisichella va concura pentru echipa in acest an. Anuntul oficial este asteptat in cursul zilei de joi, insa Mallya a declarat pentru Gazzetta dello Sport ca Fisichella i se va alatura lui Adrian Sutil, in timp ce Vitantonio Liuzzi va fi pilot de teste.

"La Barcelona si Jerez am testat multi piloti, iar in cele din urma am optat pentru Fisichella si Liuzzi. In special Giancarlo nu are nevoie de nicio introducere", a declarat Mallya.

Intrebat daca Fisichella va fi pilotul numarul 1 al echipei, Mallya a raspuns: "Absolut. Are multa experienta si il va ajuta pe Sutil".

Desi a semnat cu doi piloti foarte experimentati ca Fisichella si Liuzzi, mallya prefera sa ramana precaut in privinta ambitiilor sale pentru 2008. "Am investit multi bani pentru a imbunatati masina, dar trebuie sa fiu realist. Nu pot face predictii. Evident, obiectivul este sa imbunatatim ceea ce a facut Spyker anul trecut. Trebuie sa castigam ceva puncte. Si, cel mai important, trebuie sa evitam sa terminam pe ultimul loc la finalul sezonului".