Liuzzi spera sa redevina pilot titular

Publicat marţi, 15.01.2008 15:10 de Daniel Popescu

Vitantonio Liuzzi spune ca intelege decizia echipei Force India de a-l alege pe Giancarlo Fisichella ca pilot pentru 2008, insa tanarul italian spera sa revina curand pe pista ca pilot titular.

"Cu siguranta inteleg decizia echipei", a declarat Liuzzi reporterilor de la Jerez. "Giancarlo este foarte experimentat, iar eu sunt un pilot tanar. Avem o legatura pe termen lung, asa ca sunt foarte fericit de pozitia mea. Nu pot sa ascund faptul ca as fi prefarat sa pilotez, insa inteleg decizia echipei.

Cu siguranta anul acesta trebuie sa ofer maximum de suport echipei pentru ca sper sa ma intorc in cockpit curand si sper sa profit de imbunatatiri. Inca simt ca sunt pilot titular si vreau sa dau totul pentru echipa. Nu va fi usor sa privesc cursele la TV, dar programul de teste este deja foarte incarcat. Voi fi foarte activ in cadrul echipei".

Liuzzi a precizat ca Force India nu are intentia de a-l folosi ca tester in zilele de vineri premergatoare calificarilor. "Pana acum nu am planificat nimic referitor la asta. Ne gandim doar la masina si apoi vom vedea".