Kubica spera sa castige puncte in Shanghai

Publicat miercuri, 15.10.2008 16:22 de Daniel Popescu

Robert Kubica spera sa castige cat mai multe puncte in Marele Premiu al Chinei, element vital pentru a putea ramane in cursa pentru titlul mondial.

Pilotul echipei BMW-Sauber a ramas in lupta pentru titlu dupa podiumul reusit in Japonia, insa este la o distanta de 12 puncte fata de liderul Lewis Hamilton.

Polonezul are nevoie de cat mai multe puncte in China pentru a ramane cu sanse reale la titlu, iar Shanghai este un circuit pe care il agreaza.

"Shanghai este un circuit interesant cu o linie dreapta foarte lunga, iar aici exista o sansa de depasire", a declarat polonezul in cadrul unui preview al echipei sale. "Circuitul are viraje variate, sunt cateva sectiuni lente, dar si sectiuni rapide. Nu am avut mult noroc pe acest circuit pana acum. Sper ca lucrurile sa se schimbe de data asta si sa castig cateva puncte importante pentru campionat".

Coechipierul sau, Nick Heidfeld, este la randul sau unul dintre cei care agreaza circuitul chinez si facilitatile pe care acesta le ofera.

"In ansamblu, imi place foarte mult acest circuit", a precizat el. "Primele trei viraje sunt printre cele mai bune din calendar. Vii cu viteza si primul viraj este destul de rapid. Dar treptat se ingusteaza si trebuie sa cobori in treapta a doua. Sa iesi de acolo poate fi destul de dificil in acest an in absenta tractiunii controlate. De fiecare data cand vin aici sunt impresionat de paddock si tribunele uriase, nicaieri nu este ca aici".

  • KalEl, miercuri, 15.10.2008 18:34
    @echipa automarket

    cred ca acest video ar merita o stire separata: http://www.formula1.com/news/headlines/2008/10/8530.html multumesc

  • michelle_b, miercuri, 15.10.2008 18:41
    @KalEl

    aceasta stire exista deja! o gasesti la adresa: http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/15561/fia-ofera-reluari-detaliate-ale-incidentelor-de-la-fuji.html D

  • KalEl, miercuri, 15.10.2008 18:48
    @ma` bad

    cred ca am sarit peste o pagina din stirile de azi, mersi :)

  • michelle_b, miercuri, 15.10.2008 18:56
    @ KalEl

    cu placere :D