Kubica: "Imi voi apara locul 3 la Interlagos"

Publicat vineri, 24.10.2008 15:01 de Daniel Popescu

Robert Kubica si-a propus sa incheie sezonul 2008 pe locul 3 in clasamentul pilotilor, dupa ce a fost in lupta pentru titlu pana in Marele Premiu al Chinei.

Marele Premiu al Braziliei va incheia sezonul 2008, iar Kubica are ambitia de a incheia pe locul 3, in fata rivalului sau de la Ferrari, Kimi Raikkonen.

Polonezul are un avans de 6 puncte in fata pilotului Scuderiei Ferrari.

"Interlagos este un circuit fizic pentru ca pilotam in sens anti-orar. Nu suntem obisnuiti si sistim asta in special in zona gatului"

, a declarat el in cadrul unui preview al echipei sale. "In prezent sunt pe locul 3 in clasament la 6 puncte in fata lui Raikkonen, iar obiectivul meu este sa-mi pastrez pozitia".

La randul sau, Nick Heidfeld asteapta cu nerabdare ultima cursa a sezonului, insa afirma ca Interlagos este un circuit foarte solicitant. "Avem o finala de campionat foarte provocatoare. In plus, sunt curios sa vad daca circuitul va fi la fel ca in 2007. Atunci a fost o surpriza frumoasa, pentru ca circuitul era foarte denivelat. Layout-ul circuitului este excelent si foarte solicitant pentru piloti, mai ales in ceea ce priveste muschii gatului", a precizat germanul.