Kubica: "Alonso nu se potrivea filosofiei de la BMW"

Publicat vineri, 10.10.2008 15:41 de Daniel Popescu

Robert Kubica sustine ca nu s-a pus problema ca Fernando Alonso sa ajunga la BMW-Sauber pentru ca dublul campion mondial nu s-ar fi potrivit filosofiei echipei germane.

Presa internationala a speculat cateva luni ca Alonso este in atentia celor de la BMW-Sauber pentru sezonul 2009.

Totusi, toate zvonurile au fost infirmate luni, cand germanii au anuntat linia de piloti pentru sezonul urmator.

Confirmat la echipa germana, Kubica crede ca Alonso nu ar fi putut ajunge la BMW.

"Cred ca Fernando nu a fost niciodata convins sa vina la BMW. Dupa cum il stiu, nu s-ar fi potrivit aici. Exista diferente de filosofie".

Rugat sa comenteze cine ar vrea sa fie campionul mondial al acestui sezon, Kubica a marturisit ca preferatul sau este Massa. "Mintea mea spune Hamilton, dar inima imi spune Massa", a precizat Kubica, care considera ca pilotul echipei McLaren are un stil de abordare a duelurilor total neprofesionist si ca a "pilotat prea periculos" in duelurile cu Timo Glock si Fernando Alonso de la Monza.

El a marturisit totodata ca acesta este punctul de vedere al mai multor piloti. "A fost un subiect de discutie si multi au privit astfel lucrurile", a incheiat polonezul.

  • michelle_b, vineri, 10.10.2008 16:37
    @admin

    Intrebare "blonda" : Daca titlul stirii este "Kubica: Alonso nu se potrivea filosofiei de la BMW" - Alonso nu ar fi trebuit punctat ? Multumesc

  • daniel.popescu, vineri, 10.10.2008 16:44
    @michelle_b

    Nu s-a punctat titlul stirii, ci intreaga declaratie a lui Kubica. Am considerat ca afirmatia polonezului este neutra, pentru ca acesta afirma doar ca cele doua parti nu se potriveau.

  • michelle_b, vineri, 10.10.2008 16:51
    @admin

    Nu trebuia sa raspunzi "acid", nu ma refeream la titlu in sensul de a puncta titlul (very funny =)) =)) =))), nu sunt chiar atit de blonda!!! Era o declaratie despre Alonso, si ma refeream la afirmatia "Cred ca Fernando nu a fost niciodata convins sa vina la BMW. Dupa cum il stiu, nu s-ar fi potrivit aici", unde "NU S-AR FI POTRIVIT AICI", probabil ca e partea "neutra" (:-O). multumesc

  • daniel.popescu, vineri, 10.10.2008 17:12
    @michelle_b

    Nu a fost o reactie acida, ci doar un raspuns complet. "Nu s-ar fi potrivit aici", dar nu pentru ca nu era suficient de bun, ci pentru ca "exista o filosofie diferita".

  • mirco, vineri, 10.10.2008 17:29
    "pilotaj prea periculos"

    Adevarul este ca ce a facut Hamilton cu Glock in Italia a fost urat. Pur si simplu la impins afara de pe pista, iar Hamilton e un pilot care stie ce face.

  • NeoGalaxy, vineri, 10.10.2008 17:31
    Fernando :)

    Este un pilot latin, sper sa piloteze pentru o echipa latina. Fie ea Ferrari, Renault sau alta... alta nu mai stiu :). Red Bull cred ca iese din carti si Honda + Toyota :). La McLaren i-a fost destul de greu sa se acomodeze acolo deci BMW ar trebui sa fie la fel. Iar la Honda + Toyota chiar nu mi-l pot imagina. Japonezii sunt mult mult prea seriosi si dedicati cand vine vorba de munca si respect, dar ceva mai slabi cand vine vorba despre distractie. Oricum mai sunt 3 curse :) mama, nu mai pot de nerabdare :)

  • ctlnmihai, vineri, 10.10.2008 17:44
    kubica

    Si Michael Schumacher avea un stil periculos de a pilota si totusi lumea l-a apreciat..Oricum in duelurile kubica - hamilton din sezonul acesta ,englezul a iesit invingator in multe dintre ele

  • michelle_b, vineri, 10.10.2008 17:45
    @admin

    (Ba da, ai fost "acid" :P, spunind ca nu s-a punctat titlul, lucru care numai un IQ redus il poate cere si am explicat mai sus ca nu acest lucru am dorit :P). Cit despre Alonso e EVIDENT ca el este bun. Niciunde nu se pomenesc calitatiile lui! Dar NU se potriveste echipei BMW si, am considerat ca, atita timp cit a primit 'nshpe puncte pentru transferuri inexistente la BMW, daca opinia cuiva de la BMW este ca "NU S-AR FI POTRIVIT AICI" inseamna nici mai mult nici mai putin decit ca "NU S-AR FI POTRIVIT AICI". Nu e absolut nimic neutru! Indiferent ce filozofie are BMW sau Alonso sau Kubica, sau cit de buni sunt. Mesajul clar este ca Alonso (despre el e vorba NU despre echipa, altfel ar fi spus BMW nu i s-ar fi potrivit lui Alonso) "NU S-AR FI POTRIVIT la BMW". Nu se doreste punctarea e O.K. Dar, te rog nu afirma ca e o declaratie neutra. Multumesc

  • daniel.popescu, vineri, 10.10.2008 17:49
    @michelle_b

    Nu are nicio legatura cu dorinta de a puncta ceva sau nu. Am spus ca, din punctul meu de vedere, este o declaratie neutra. Nu spun ca detin adevarul absolut, dar aceasta este parerea mea.

  • michelle_b, vineri, 10.10.2008 17:52
    @admin

    O.K. multumesc! Asta este un raspuns corect si il apreciez! inca o data multumesc si sorry ca am insistat....

  • michelle_b, vineri, 10.10.2008 17:57
    @admin

    P.S. A nu se interpreta gresit "corect" insemnand "fair" si chiar apreciez. multumesc