Kovalainen, tot mai aproape de McLaren

Publicat vineri, 14.12.2007 12:56 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen este tot mai aproape sa devina coechipierul lui Lewis Hamilton la McLaren Mercedes in 2008, potrivit ultimelor informatii.

Finlandezul a debutat anul acesta in Formula 1 pentru Renault, insa si-a pierdut locul in echipa, Flavio Briatore mizand in 2008 pe Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr. Kovalainen a declarat recent ca are doua oferte pentru a ramane in Formula 1, speculandu-se ca se refera la McLaren si Toyota.

Se pare ca McLaren intentioneaza sa-l aduca la echipa pe Kovalainen, in loc sa promoveze unul dintre pilotii de teste, Pedro de la Rosa si Gary Paffett. Unele surse sugereaza ca McLaren a ajuns deja la o intelegere cu Kovalainen, insa aceste informatii nu au fost confirmate.

In plus, asa cum v-am informat anterior, CEO-ul McLaren Martin Whitmarsh a declarat in presa britanica ca il ia in coniderare pe pilotul finlandez. "Cred ca Heikki este un pilot foarte interesant", a spus Whitmarsh.

Desemnarea lui Kovalainen ca al doilea pilot ar fi o lovitura pentru de la Rosa, care a marturist recent ca isi doreste foarte mult sa concureze alaturi de Hamilton. In plus, spaniolul a mai afirmat ca McLaren va lua o decizie in urmatoarea saptamana.

  • eddy, vineri, 14.12.2007 14:06
    Bai automarket!

    Chiar asa cacaciosi sunteti de nu stiti sa scrieti corect un nume, sau o faceti intentionat pt ca nu va place echipa McLaren? Nu este prima oara cand observ ca scrieti incorect un nume care este legat de teamul britanic. Nu iti i-a nici un minut sa recitesti articolul si sa corectezi greselile, asta binenteles daca le-ai facut neintentionat.

  • eddy, vineri, 14.12.2007 20:01
    asta-i altceva

    vedeti ca se poate sa scrieti si corect. de ce asteptati sa va atraga intai atentia cineva?