Kovalainen: "Putem termina pe locul 3"

Publicat luni, 16.07.2007 13:48 de Daniel Popescu

Pilotul echipei Renault, Heikki Kovalainen, considera ca francezii au forta necesara pentru a termina pe podium in clasamentul constructorilor.

"Intreaga echipa stie ca suntem abia la jumatatea sezonului si mai este mult pana la final. Echipa a facut o treaba fantastica si a remediat problemele de la inceputul sezonului, iar noi suntem determinati sa aratam ca putem reveni la forma din sezonul trecut. Cred ca putem obtine locul 3 in clasament. Va fi greu, dar putem sa facem asta!"

, sustine finlandezul.

Heikki considera ca franele vor juca un rol crucial in Marele Premiu al Europei. "Un factor crucial va fi sa avem o buna stabilitate a franelor, pentru a ne asigura ca putem ataca corect virajele si zonele de franare. Vom lucra la aceste aspecte atat vineri, cat si sambata dimineata. In calificari este vital sa ne clasam in primii 10, astfel ca in antrenamente ne vom concentra sa gasim un set-up corespunzator pentru a obtine un loc cat mai bun pe grila", a precizat Kovalainen, care a acumulat 14 puncte in clasamentul pilotilor, cu 3 mai putin decat coechipierul sau, Giancarlo Fisichella.

  • viduk, luni, 16.07.2007 14:34
    super!!!

    foarte interesant si captivant sistemul acesta.mi se pare cea mai buna idee pe care o puteau gasi cei de la automarket.e bestial!!

  • tracto, luni, 16.07.2007 14:41
    pacat ca.........

    poate ai dreptate intr-un fel dar multa lume o sa iasa la egalitate eu zik k ar trebui modificat si acesta :|

  • schumacher13, marţi, 17.07.2007 00:58
    sincer !!!

    Imi placea mai mult fostul format al concusului, dar nici asta nu-i asa de rau... Cat de bun sau de prost, oricum ar fii, cu siguranta este cel mai bun atat timp cat e acelasi pt toti... !!! papa