Kovalainen promite ca se va intelege bine cu Hamilton

Publicat marţi, 18.12.2007 10:48 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen a promis ca va avea o relatie lipsita de probleme cu Lewis Hamilton anul viitor si insista ca dramaele petrecute intre britanic si fostul sau coechipier Fernando Alonso nu se vor repeta.

Finlandezul a fost anuntat vineri drept noul coechipier al lui Hamilton in 2008 si, inainte de a incepe munca alaturi de ingineri in fabrica, Kovalainen se asteapta la o perioada frumoasa in cadrul echipei.

"Evident nu sunt in masura sa comentez situatia dintre echipa si Fernando Alonso, dar voi face totul pentru a ajuta echipa", a declarat Kovalainen. "Relatia cu echipa va fi foarte buna. Voi face totul pentru a-l bate pe Lewis si sunt sigur ca el va face acelasi lucru cu mine. Dar daca ma invinge voi merge pur si simplu acasa, voi munci si voi incerca sa fiu mai bun in weekendul urmator. Nu voi provoca probleme in cadrul echipei. Daca vor exista neintelegeri vom vorbi si vom rezolva toate problemele in mod creativ".

Tatal lui Lewis Hamilton, Anthony, sustine si el declaratiile lui Kovalainen, anticipand o atmosfera armonioasa in cadrul echipei in 2008. "Nu ma astept la probleme intre coechipieri sau intre alti piloti. Toti am avut un an dificil in 2007 si cred ca pentru anul viitor toata lumea merge pe premisa: 'sa avem un an bun indiferent cine castiga'. Asta este ceea ce vrem. Heikki este un pilot decent, Lewis este un pilot decent si sunt sigur ca se vor intelege bine. Il cunoastem de mult timp - Lewis si Hweikki au concurat in karturi unul impotriva celuilalt", a precizat Anthony Hamilton.

  • qwerty, marţi, 18.12.2007 12:18
    ...

    Mi-ar parea tare rau ce Kovalainen sa devina un Barrichello 2. Parca prea mult il periaza pe Ham Ham ... sper sa nu isi faca un obicei din asta.