Kovalainen nu crede ca va avea probleme la McLaren

Publicat vineri, 14.12.2007 18:16 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen nu crede ca relatia foarte buna dintre McLaren si Lewis Hamilton ii va crea probleme anul viitor.

McLaren a confirmat vineri ca Heikki Kovalainen se va alatura echipei McLaren, urmand sa fie coechipierul lui Lewis Hamilton in urmatorii ani. Hamilton este sprijinit de McLaren de mai bine de 10 ani, insa finladezul sustine ca relatia coechipierului sau cu echipa nu ii vor crea probleme.

"Deloc", spune Kovalainen. "Depinde de mine sa construiesc relatii cu echipa si cu oamenii din jurul meu si stiu ca toata lumea este incantata despre venirea mea, asa ca nu ma gandesc la niciun fel de probleme.

Singura dilema care a aparut a fost cat de profesionista si de dedicata este echipa si stiu ca ei vor munci din greu pentru a-mi oferi cea mai buna oportunitate. Dupa sezonul 2007 nu cred ca exista vreun dubiu. Echipa a demonstrat ca cei doi piloti ai echipei sunt perfect egali si imi place asta", a adaugat el.

Kovalainen spune ca problemele pe care le-a avut Alonso in acest an nu il ingrijoreaza deloc. "In niciun caz. Nu sunt in masura sa judec ce a mers rau cu Alonso si nu ma intereseaza acest subiect. Tot ce pot sa spun este ca sunt foarte fericit".

  • kimi, vineri, 14.12.2007 21:11
    keikki

    in sfarsit sa trezit heikki sa semneze.........bv lui.......hai kimiii

  • ShArKy, sâmbătă, 15.12.2007 10:10
    daca are masina buna

    il va intrece pe hamilton...pentru ca are temperamentul lui kimi ... a zis el ca shia schimbat stilul de pilotaj da` tot ashea ramane...ori la bal ori la spital...bafta tuturor!

  • florin, sâmbătă, 15.12.2007 13:59
    kov

    imi pare rau de el, ca e baiat de treaba. Dar o sa faca toata treaba pe care ham nu vrea sa o faca. O sa fie copilul de mingi la McLaren, si o sa-l vedem plangand ca pe Mika Hakkinen acum ceva vreme...ascuns pe dupa parapeti....