Kolles: "Schimbarea este benefica pentru Spyker"

Publicat joi, 02.08.2007 14:54 de Daniel Popescu

Seful echipei Spyker, Colin Kolles, sustine ca schimbarea survenita in randul pilotilor pentru a doua cursa consecutiv nu va destabiliza echipa. Incepand cu Grand Prix-ul Ungariei, Sakon Yamamoto va fi coechipierul lui Adrian Sutil pana la finalul sezonului, dupa ce Markus Winkelhock a evoluat in cursa de la Nurburgring.

"Toti cei care au venit in Germania au vazut impactul pe care l-a avut Winkelhock. Am avut o acoperire in presa mai mare ca niciodata. In plus, am condus in cursa pentru prima ora. Cu Yamamoto va fi la fel, chiar daca nu ne astemptam sa fim din nou lideri. Acelea au fost circumstante exceptionale", spune Kolles, care considera ca echipa a inregistrat progrese in ultimul timp.

"Am avut noroc cu vremea la Nurburgring, dar am avut si strategia potrivita. Iar asta nu tine de noroc. Markus a condus bine masina, si asta demonstreaza ca putem fi in top in conditii dificile. Cand vom avea o noua masina, cine stie ce se poate intampla intr-o situatie similara?", se intreaba Kolles.