Hughes sustine ca Super Aguri poate concura cu marile echipe

Publicat joi, 02.08.2007 14:22 de Daniel Popescu

Directorul departamentului de dezvoltare din cadrul echipei Super Aguri, Gerry Hughes, este multumit de performanta echipei sale pana in prezent, care a castigat 4 puncte in acest sezon competitional.

"Primul punct castigat de Takuma Sato la Barcelona a fost foarte special pentru echipa. Imi pare rau ca nu am putut fi prezent in Canada, cand el a mai castigat inca 3 puncte. Aceste performante ne determina sa ne dorim si mai mult. Poate fi descurajant sa vii dupa un Mare Premiu in care nu poti cuantifica eforturile facute in acel weekend. In acest sezon concurenta a fost acerba, asa ca putem spune ca suntem multumiti de performanta noastra in 2007, mai ales ca suntem doar in al doilea sezon de Formula 1"

, spune Hughes.

Oficialul japonez afirma ca Super Aguri se gandeste deja la sezonul viitor. "Cu siguranta ne pregatim deja pentru sezonul 2008. Echipa este inca la inceput, dar cred ca modul in care am evoluat in ultimul an si jumatate este o dovada ca avem abilitatea de a ne imbunatati performantele alaturi de echipele care sunt mult mai mari decat noi", a mai precizat Hughes.

  • ??, joi, 02.08.2007 14:39
    ??

    stirea asta avea mai multe echipe implicate!! de ce nu a-ti postat-o pe toata?

  • vlady, joi, 02.08.2007 14:45
    ??

    Nu e singurul interviu de genul Q&A din ultimele 2 zile....Care e criteriul vostru de selectie al stirilor?

  • andr3y, joi, 02.08.2007 16:07
    Cred ca stiu criteriul

    Ala-n-dala