Kolles confirma procesul cu Aguri si Toro Rosso

Publicat vineri, 15.02.2008 10:24 de Daniel Popescu

Colin Kolles a confirmat informatiile din presa internationala potrivit carora Force India va continua procesul impotriva rivalilor Super Aguri si Toro Rosso.

Seful echipei patronate de Vijay Mallya crede ca cele doua echipe folosesc masini fabricate de alti constructori (n.r - Honda si, respectiv, Red Bull), fapt ce contravine regulamentului F1. Kolles a initiat procesul cu un an in urma la Curtea de Arbitraj Sportiv din Elvetia si a confirmat ca va continua actiunea si acum.

"Vom continua procesul. Ne opunem echipelor care utilizeaza masini fabricate de alti contructori", a declarat Kolles, adaugand ca mai multe informatii despre acest caz vor fi cunoscute in urmatoarele 6 luni. Kolles este constient insa ca Force India va trebui sa lupte impotriva rivalilor implicati in acest caz. "Insa asa cum a fost cazul anul trecut cu McLaren, este posibil ca o echipa sa piarda toate punctele din clasament sau chiar sa fie exclusa", a mai precizat Kolles, care a refuzat insa sa anticipeze un verdict. "Sper doar ca se va face dreptate".

  • kkk, vineri, 15.02.2008 10:30
    maimute

    Sau mai bine zis cum se duce dracului topata formula 1 in momentul in care isi baga romanii trompa.........