Jordan: "Dennis greseste cand il dadaceste pe Hamilton"

Publicat duminică, 22.04.2007 13:16

Eddie Jordan ii critica pe oficialii McLaren, despre care afirma ca sunt mult prea protectivi cu Lewis Hamilton. Britanicul crede ca solutia pe care ar trebui sa o adopte Ron Dennis este nu cea a protejarii peste limita a lui Hamilton, ci cea a expunerii sale in media.

"Interviurile media sunt pur si simplu viata in Formula 1, prin interesul pe care il au fanii si prin expunerea la potentialii sponsori. Asa ca nu inteleg ce a cautat sa faca Ron Dennis prin faptul ca i-a interzis lui Hamilton sa acorde interviuri la Melbourne si la Sepang. Alti piloti ar fi raspuns bucurosi interviurilor presei iar sponsorii si-ar fi cumparat cu placere un loc pentru logo-ul care era expus inaintea startului"

, crede Jordan.

Mai mult, acesta spune ca nici fanii nu se simt foarte bine in urma masurilor luate de Dennis. "Cu siguranta ca fanii ar vrea sa vada in direct noul star al Formulei 1. Sa o spunem direct: poti sa te concentrezi pe tehnologie si pe pilotaj cat vrei, dar daca nu se uita nimeni la tine nu va tine mult toata aceasta poveste. Lewis este destul de bun incat sa ramana concentrat. Nu are nevoie de dadaca. Ron ar trebui sa ne dea si noua partea care ni se cuvine. Suntem indreptatiti sa il cunoastem mai bine pe Hamilton", incheie Jordan.

  • Giannig, duminică, 22.04.2007 17:19
    Ron Dennis are dreptate

    Oricat de contraintuitiv, oricat de ciudata sau nelalocul sau este o masura, o idee venind de la Ron Dennis, el are mai intotdeauna dreptate. Nu 100% pentru ca au fost ocazii in trecut la strategia de cursa sau constructia Technology Centre cand s-a mai inselat. Cred si de data asta ca are dreptate Ron, pentru ca si mie daca mi s-ar tot repeta in urechi "i-ai batut pe campionul mondial Alonso si 2 Ferrariuri" cred ca m-as imbata de o fericire iluzorie. Media are o capacitate sa ne spele creierele, atat noua care aflam despre ce fac altii, cat si actorilor principali...media devine ca un sufleor ce l-ar putea deraia pe Hamilton. La inceputul anului cand Hamilton a distrus intr-un viraj rapid masina, media s-a intrebat daca Ron Dennis a procedat corect sa-l bage pe tanarul Lewis ca titular. Dupa ce i-au reparat masina 2 saptamani mai tarziu si a ajuns repede la timpi de varf toata lumea il lauda- au uitat complet de accident. Mergand mai departe pe acest val de succese ar lua totul de-a gata si nu ar mai depunde efortul pe care-i garanteaza aceste reusite. Schuey testa si in ultima cursa din Brazilia la finalul unei cariere de 16ani. Pe Schuey oriunde mergea il urma o armata de ziaristi. De aceea era si foarte zgarcit cu cat timp dedica intalirilor cu presa. Alonso si el tine mult la viata lui particulara. Presa l-a facut si pe Massa de la erou la zero..si dupa Bahrain din nou erou. Sunt uimit ca si-a revenit atat de repede. Pentru Hamilton din fericire exista tasu, Anthony si al doilea tata Ron Dennis care il protejeaza de "fata urata a F1" asa cum zicea si Alonso chiar oe acest site.