Ferrari recunoaste: "Va fi o lupta foarte interesanta"

Publicat luni, 23.04.2007 13:10

Stefano Domenicali, directorul sportiv de la Ferrari, a declarat ca acest sezon de Formula 1 va fi unul deosebit de interesant, cu o lupta la varf intre Scuderia italiana si McLaren Mecedes.

"Asa cum am putut observa si din primele curse ale sezonului, lupta se va da intre noi si McLaren, cei care au venit puternic din spate. Stim ca sunt puternici si ca vor face orice pentru victorie, dar si BMW Sauber sunt de luat in seama. Marele Premiu din Bahrain ne-a aratat ca lupta la varf din acest sezon va fi una intensa"

, a declarat Domenicali.

In cele trei curse disputate pana in acest moment in sezonul 2007, Ferrari si-a trecut in cont doua victorii, in timp ce McLaren una singura.

  • avocatu, luni, 23.04.2007 13:24
    fara suparare...

    am iarasi o nelamurire, imi cer scuze fata de domnisoara Iulica...i-am urmarit evolutia, si am constatat ca dupa acesta stire, ea a primit 13 puncte, deci si cu McLaren, si cu BMW...a schimbat exact in scurtul timp trecut intre acordarea punctelor lui McLaren respectiv BMW? si cum a reusit sa fie asa "inspirata"...? hmmm

  • Iulica, luni, 23.04.2007 13:30
    fara suparare

    urmaresc de dimineata stirea asta si am facut schimbarea imediat ce a aparut. am avut noroc. banuiam ca va fi punctat si BMW, dar schimbarea pe BMW am facut-o ca sa-l pot lua pe Raikko, si m-am incadrat in intervalul de timp pana au aparut punctele la BMW. scuzati repetitia. insa am schimbat si pe Raikkonen, socoteala mea era sa fie punctat cu + totusi. per total am castigat, dar nu cat am sperat eu. multumesc pentru interesul in evolutia mea. domnul Iulica

  • liviu, luni, 23.04.2007 13:31
    continuare la fara suparare

    si bmw a primit dupa 5 min cele trei puncte. La postarea vestii erau punctate doar McLaren si Ferrari

  • liviu, luni, 23.04.2007 13:35
    chiar fara suparare

    Dar pana la urma chiar nu conteaza. Mie imi place ideea la nebunie.