Hill: "Lewis Hamilton va fi campion mondial"

Publicat miercuri, 11.04.2007 11:58

Damon Hill crede ca debutul senzational de cariera in Formula 1 al tanarului Lewis Hamilton poate fi garantia nasterii unui nou mare campion.

"Un debut de vis. Pana sa inceapa sa castige, Lewis ne-a aratat ca este capabil sa ruleze la maximum fara niciun fel de problema. Nu a nimerit pur si simplu in Formula 1, a intrat si i-a facut pe toti sa se ridice in picioare si sa il admire. Ceea ce a facut pana acum este un certificat de garantie deoarece, asa cum este normal o sa vina si momente mai putin fericite pentru el in acest sezon. Vor fi erori logice, normale, insa toti il vor ierta pentru ce a reusit sa faca pana atunci"

, a declarat Hill despre compatriotul sau de la McLaren.

"Totul pare in favoarea lui Hamilton acum. Chiar si retragerea lui Michael Schumacher, care permite acum aparitia unor noi staruri.Daca privesti Formula 1, la fel ca in orice alt sport, incepi sa constientizezi si sa intelegi semnele care apar. E tanar, e intr-o echipa de top foarte competitiva. Toate aceste elemente converg spre o viitoare victorie a lui Lewis. Urmatorul pas este castigarea unei curse", crede Damon Hill.