Heidfeld spera sa lupte pentru titlu in 2009

Publicat joi, 09.10.2008 11:54 de Daniel Popescu

Nick Heidfeld a dezvaluit ca vrea sa lupte pentru titlul mondial in sezonul 2009 dupa ce a fost confirmat la BMW-Sauber pentru inca un an.

BMW-Sauber a reusit un sezon foarte bun in 2008, reusind sa se mentina in plasa echipelor McLaren si Ferrari.

Urmatorul obiectiv este ca echipa sa lupte pentru titlu in 2009, iar Nick Heidfeld spera ca acest lucru va fi posibil, chiar daca schimbarile tehnice vor fi foarte numeroase.

"Asta este ceea ce sper, dar este imposibil sa stiu acum. Cred ca BMW este una dintre putinele echipe care si-au indeplinit obiectivele fixate cu cativa ani in urma"

, a declarat germanul la Fuji.

"Singura mare intrebare pentru mine este legata de marile schimbari ale regulamentului. Daca schimbarile de regulament erau similare atunci as fi fost destul de sigur ca putem face urmatorul pas, dar este mai mult o necunoscuta pentru toate echipele. Poti fi norocos sasu ghinionist, este imposibil sa stiu".

Desi viitorul sau in cadrul echipei a fost incert pe parcursul anului, Heidfeld sustine ca intotdeauna a fost increzator ca BMW ii va prelungi contractul pentru cel putin inca un sezon. "Nu eram 100% sigur despre ce se va intampla in sezonul urmator, dar eram destul de increzator", a adaugat el.

"Dar, atunci cand am avut probleme, am spus ca nu merita sa ma gandesc prea mult la asta, ci conteaza doar sa ma concentrez la curse. Exact asta am facut. Si cred ca a meritat pentru ca am devenit din ce in ce mai bun. Daca ne uitam la ultimele sesiuni de calificari, a fost cel putin bine, performantele din curse au fost bune, asa ca acesta a fost lucrul cel mai potrivit".

  • WestMclaren, joi, 09.10.2008 12:03
    BMW

    Azi vad ca nu-i are nimeni. Ne pregatim de antrenamente fratilor?

  • crismar59, joi, 09.10.2008 12:13
    @WestMcLaren

    Te inseli! Uita-te mai atent si poate ai sa vezi ca sunt useri care l-au avut si pe Heidfeld si BMW.