Heidfeld, in atentia celor de la Honda

Publicat miercuri, 01.10.2008 12:00 de Daniel Popescu

CEO-ul Honda, Nick Fry, a dezvaluit ca echipa japoneza este interesata de serviciile pilotului german de la BMW-Sauber, Nick Heidfeld.

Zvonurile legate de transferuri sunt tot mai intense in ultimul timp, pe masura ce ne apropiem de finalul sezonului.

Dupa ce s-a vehiculat ca i-a propus un contract foarte avantajos lui Fernando Alonso, Honda pare acum sa isi indrepte atentia spre Nick Heidfeld, care a avut prestatii mai putin convingatoare la BMW-Sauber in acest sezon.

Astfel, CEO-ul Honda, Nick Fry, a admis ca Heidfeld este in atentia gigantului japonez pentru sezonul 2009. "Am vorbit deja cu Heidfeld si a fost mai mult decat un simplu salut", a precizat Fry.

Un alt zvon recent sustine ca Alonso ar putea fi in atentia Scuderiei Toro Rosso, desi Gerhard Berger este constient ca echipa sa are sanse minime de a-l aduce la bord pe dublul campion mondial. "Bineinteles ca sunt interesat de Alonso, dar toata lumea este", a declarat austriacul.

Totusi, Alonso ar putea alege sa ramana la Renault pentru cel putin inca un sezon, iar in caz contrar ar putea avea si varianta BMW-Sauber. Fry crede insa ca BMW nu este o destinatie potrivita pentru pilotul spaniol. "Fernando a descoperit ca McLaren este o echipa rigida, iar la BMW este chiar mai rau", a precizat Fry.

  • michelle_b, miercuri, 01.10.2008 12:41
    @admin

    "Nick Fry, a admis ca Heidfeld este in atentia gigantului japonez pentru sezonul 2009" ("The struggling Japanese team") ?

  • michelle_b, miercuri, 01.10.2008 12:44
    @admin

    eu nu ma pricep prea bine, dar cred ca Honda nu sunt chiar giganti in formula 1. sau ma insel ? multumesc

  • daniel.popescu, miercuri, 01.10.2008 12:58
    @michelle_b

    In primul rand, stirile publicate pe sursele externe nu se traduc cuvant cu cuvant. In al doilea rand, cand am spus "gigantul japonez" m-am referit la constructorul Honda, care investeste foarte multi bani in echipa de Formula 1. Ca Honda Racing are rezultate lamentabile in 2008, este alta poveste.

  • michelle_b, miercuri, 01.10.2008 13:03
    @admin

    multumesc de raspuns. nu stiam intr-adevar ca marele concern Honda este interesat de Heidfeld. sorry, eu ma gindisem la formula 1, unde Honda nu cred ca este gigant.

  • michelle_b, miercuri, 01.10.2008 13:14
    @admin

    completare ... de fapt, tot lacunele din cunostiintele mele sunt de vina ! m-a indus in eroare faptul ca nu stiam ca Nick Fry e CEO la concernul Honda. de aici confuzia. scuze... cit despre tradus mot a mot este si normal sa nu se faca. ar fi absurd, cu atit mai mult, cu cit sunt cuvinte in limbile straine care nu exista in limba romana si trebuie adaptat. aici m-a indus in eroare cuvintul "struggling", care apare in sursele straine. multumesc inca o data de lamurire si scuze ca am intrebat...