Heidfeld, "foarte incantat" de noua masina

Publicat luni, 14.01.2008 14:29 de Daniel Popescu

Nick Heidfeld spune ca este foarte incantat de noul monopost BMW-Sauber F1.08, dupa ce masina a fost dezvelita luni in Germania. Pilotul german, care va incepe al treilea sezon la echipa, spune ca noua masina este cea mai frumoasa pe care a vazut-o vreodata.

"Sunt foarte, foarte incantat pentru ca stiu ca oamenii din fabrica sunt multumiti de progres"

, a declarat Heidfeld in timpul lansarii. "Este cea mai frumoasa masina pe care am vazut-o. Stiu ca asta nu inseamna nimic pentru viteza, dar abia astept urmatoarele saptamani".

Heidfeld a terminat sezonul trecut pe locul 5 si insista ca obiectivul sau pentru 2008 ar trebui sa fie castigarea unei curse. Totusi, germanul este precaut in privinta sanselor sale. "Pot sa vorbesc doar pentru mine insumi, sunt sigur ca pot castiga curse, totul depinde de masina aici, si teoretic ar trebui sa fim capabili sa ne apropiem de masinile din fata noastra. Obiectivul este sa castig o cursa", a spus el.

Pilotul BMW a admis ca asteapta cu nerabdare sa piloteze fara asistenta electronica. "Pentru mine ca pilot este mai interesant. Lipsesc de asemenea si alte sisteme. Veti vedea mai multe greseli care ar trebui sa produca mai mult spectacol".