Heidfeld, cel mai bun debut de sezon din cariera

Publicat marţi, 10.04.2007 12:37

Nick Heidfeld a reusit in acest an cel mai bun start de sezon din intreaga sa cariera, aflandu-se dupa doua curse pe pozitia a patra in clasamentul general al pilotilor, cu 10 puncte. "Inainte de cursa din Malaezia nici macar nu indreazneam sa visez la un astfel de rezultat", declara germanul care a terminat pe locul al patrulea la Sepang.


"In Australia, Ferrari-urile s-au dovedit mai rapide cu o secunda decat noi. In aceste conditii, nu puteam sa ma gandesc ca ma voi clasa in fata lui Felipe. Insa mi-am dat seama repede ca acest lucru este posibil. Massa se apropia de mine de fiecare data cand prindeam din spate un pilot intarziat insa niciodata nu a reprezentat o amenintare. Performantele masinii mele au fost pur si simplu fantastice", a spus Heidfeld.

In ceea ce priveste planurile din cursele urmatoare, Heidfeld crede ca masinile BMW-Sauber au sanse la primele pozitii: "As fi intr-adevar fericit daca am putea sa continuam in acelasi ritm. Ar fi minunat daca ne-am putea clasa de fiecare data in primii sase si daca, din cand in cand, am putea sa depasim cate un Ferrari sau un McLaren".