Alonso: "Ferrari nu au pierdut din cauza schimbarii podelei flexibile"

Publicat marţi, 10.04.2007 12:51

Schimbarea sistemului flexibil al podelei nu le-a scazut din performante celor de la Ferrari. Afirmatia ii apartine lui Fernando Alonso, care crede ca scaderea formei masinilor italiene nu se datoreaza faptului ca acestea au avut podele fixe, spre deosebire de cursa din Australia.

"E dificil sa spunem acest lucru. Daca Ferrari ar fi fost lenti pe toata durata weekendului as fi spus ca e din cauza podelei. Insa vineri si sambata ei au fost chiar foarte rapizi. Singurul moment in care nu s-au putut ridica la nivelul lor normal a fost cursa"
, a declarat campionul mondial.

Acesta a continuat cu o prognoza: "Bahrain e la doar patru zile distanta dupa Malaezia, deci nimeni nu isi poate schimba masinile foarte mult. Totusi, Ferrari au fost mai buni decat noi in Bahrain in testele de iarna, astfel ca nu ne va fi usor sa ii batem".
  • mihai, marţi, 10.04.2007 14:52
    bahrain

    sunt convins k ferrari va obtinue pole position prin massa in bahrain si probabil si victorie prin acelasi pilot. dar lipsa de experienta isi poate spune cuvatnul din nou la start.......... si in cursa....

  • mihnea, marţi, 10.04.2007 19:43
    ferrari..rapizi

    ferrari au fost destul de rapizi si in cursa, lucru ce s-a vazut mai ales in ultimele tururi, dar si in primele cand hamilton era clar mai lent decat noi. pacat cu startul, caci altfel ar fi aratat clasamentul la sfarsit..cred ca mercedes au fost avantajati acolo, pentru ca pozitiile 2 si 4 de pe grilas plecau pe interiorul primului viraj

  • flori, marţi, 10.04.2007 20:16
    ferrari

    ferrari cei mai naspa din F1

  • ShArKy, marţi, 10.04.2007 23:09
    ...

    hamilton nu ca mergea incet la inceput...el a incetinit masinile ferrari pentru ca alonso sa se poata distanta...

  • Giannig, marţi, 10.04.2007 23:39
    respect

    Daca Mr. Alonso spune ca nu modificarea podelelor e cauza, asa trebuie sa fie. Tot el a spuns-o si pe aia cu F1 nu e un sport, ci un business, si asa este. Malaezia e un circuit pretentios, care dezvaluie perfect si complet caracterul unei masini.Bahrain e in acelas stil. Ferrari a zis ca au comparat datele de telemetrie cu Melbourne si totul a fost in regula, dar au fost batuti rasunator de Mclaren. Ca sa se asigure ca vor fi in pole position pilotii Ferrari vor pune putina benzina. Dar asta le va compromite strategia de pit si s-ar putea sa nu le aduca victorie. Ca sa si castige ar trebui sa folosesca jocul de echipa precum Mclaren in Malaezia, dar nici unul din piloti nu e dornic sa joace rolul de tailgunner. Ca atare cred ca la pit, chiar daca pun putina benzina . vor fi depasiti. Bravo lui Alonso ca nu e monosilabic precum Kimi si adreseaza problemele direct.

  • bogdan_197, miercuri, 11.04.2007 18:24
    Mihnea

    Se pare k nu ai vazut prea multe curse de F1 , sa si atent de acum incolo k locurile 2 si 4 INTOTDEAUNA pleaca de pe interiorul primului viraj :)