Heidfeld: "BMW isi revine dupa inceputul slab"

Publicat joi, 07.02.2008 13:39 de Daniel Popescu

Nick Heidfeld sustine afirmatiile coechipierul sau, Robert Kubica, care a declarat recent ca noul monopost BMW Sauber a inregistrat progrese fata de primele teste ale acestui an.

La scurt timp dupa primul test cu noul F1.08 de luna trecuta, germanul in varsta de 30 de ani si-a exprimat ingrijorarea ca manevrarea masinii nu este atat de buna ca a predecesorului sau. Insa dupa testele de la Barcelona, Heidfeld este optimist in privinta performantelor noii masini.

"Putem vira masina cu mai multa acuratete acum", a declarat Heidfeld. "Deocamdata nu cunoastem masina foarte bine. Mai avem multe de facut pana la cursa de la Melbourne, asa ca este imposibil sa fac predictii".

Seful echipei Mario Theissen a sugerat ca deficitul fata de echipele de top, Ferrari si McLaren, este de aproximativ o jumatate de secunda pe tur. "Marea provocare este sa ne apropiem de ei. Insa cu totii suntem foarte ambitiosi", a precizat germanul.

  • bmw, joi, 07.02.2008 13:48
    bravo

    bmw,anul viitor vaface o surpriza de proportii!hai bmw !

  • kpa, joi, 07.02.2008 14:17
    bravooooooo

    hai bmw!! sa bateti pe toti, sa nu se mai dea asa mari!!

  • madalinilinca, joi, 07.02.2008 20:16
    Bmw vice campioana?

    Cred ca Bmw Sauber va lupta pentru locul 3 cu Renault si Williams.Masina arata spectaculos.Pacat ca la vopsea nu au umblat.Oricum Honda seamana leit cu BMW din punct de vedere al dispunerii culoriilor.Va fi greu pt cei cu televizoare alb-negru sa diferentieze monoposturile Honda(care 'si-au aratat cornitele') de cele bavareze.

  • spawn, vineri, 08.02.2008 10:23
    hmmmmm!

    V salut,vr s spun ca imi place la nebunie masina BMW,cum arata in anul acesta este bestiala cu ,cornitele ei.SUCCES BMW & RENAULT.

  • daniel, vineri, 08.02.2008 11:24
    succeeeess!

    Vom vedea ce va fi anul acesta,dupa un an bun in campionat poate urma unul mai slab(BAR,Renaultetc.).Oricum forza pt cel mai bun pilot din est Kubica!