Haug, nedumerit de plangerile lui Alonso

Publicat marţi, 28.08.2007 11:52 de Daniel Popescu

Cu cateva zile in urma, Fernando Alonso declara ca nu a primit nimic inapoi din partea echipei sale, McLaren, in urma eforturilor depuse de la venirea sa la team-ul britanic .

Directorul departamentul de motorsport din cadrul Mercedes Benz a marturisit insa ca este nelamurit de motivele pentru care Alonso a facut aceste afirmatii, precizand ca spaniolul este la numai 5 puncte in spatele liderului.

“Luptam din rasputeri si multi oameni muncesc foarte mult in directia cea buna. Cred ca Alonso este satisfacut ca dupa 12 curse este la numai 5 puncte in spatele liderului. Acestea sunt statisticile si asta este realitatea. Vor aparea multe povesti daca vom mai avea probleme ca in Ungaria, dar cred ca am facut totul pentru ca lucrurile sa mearga bine. Am avut parte de un management inteligent”, a declarat Haug.

Acesta considera ca echipa a lasat in urma evenimentele din Ungaria, insa admite ca intotdeauna vor exista tensiuni la o echipa aflata intr-o asemenea pozitie. “Intotdeauna va exista tensiune atunci cand lupti pentru primul loc in campionat. Asta este sigur. Dar este o pozitie foarte buna”, a precizat Haug.