Hans-Joachim Stuck, operat la cap după un accident

Publicat luni, 09.08.2010 12:50 de Daniel Popescu

Fostul pilot german Hans-Joachim Stuck a suferit o operaţie la cap în urma unui accident recent petrecut pe circuitul de la Nurburgring.

Presa germană a anunţat în această dimineaţă că fostul pilot de Formula 1 Hans-Joachim Stuck a fost nevoit să suporte o operaţie la cap.

Germanul a suferit un grav accident pe circuitul de la Nurburgring cu câteva săptămâni în urmă în timp ce conducea un Audi R8, însă la momentul respectiv rănile nu păreau foarte severe.

Între timp, fostul pilot a dezvoltat un hematom care a putut fi eliminat numai în urma unei intervenţii chirurgicale ce a avut loc la un spital din Germania. De altfel, Stuck s-a plâns pe parcursul săptămânii trecute de durerei de cap şi frecvente pierderi de echilibru atunci când a revenit la Nurburgring pentru o cursă din competiţia Volkswagen Scirocco Cup. Operaţia a decurs conform planului, iar Stuck a fost transferat de la terapie intensivă la o secţiune obişnuită a spitalului.

Stuck a concurat în 81 de Mari Premii în Formula 1 înainte de a deveni directorul departamentului de motorsport al constructorului Volkswagen, funcţie pe care o deţine şi în prezent.

Via | GMM