Button a participat la Triatlonul Londrei

Publicat luni, 09.08.2010 11:40 de Daniel Popescu

Jenson Button a participat în acest weekend la tradiţionalul triatlon organizat la Londra şi a terminat evenimentul în aproximativ două ore.

Jenson Button a profitat din plin de vacanţa de patru săptămâni din Formula 1 şi a participat în weekendul care tocmai s-a încheiat la celebrul eveniment de triatlon din Londra, Marea Britanie.

Chiar dacă nu s-a simţit foarte bine din punct de vedere al sănătăţii, campionul mondial în exerciţiu a parcurs cele trei probe în numai două ore, 14 minute şi 14 secunde.

"Nu m-am simţit foarte bine la începutul săptămânii şi de aceea am fost puţin mai lent decât ultima oară. Chiar nu am vrut să ratez weekendul pentru că m-am simţit fantastic aici anul trecut, aşa că am decis să lupt pentru a fi prezent", a declarat britanicul la finalul evenimentului.

Triatlonul Londrei este cel mai mare eveniment de acest gen din întreaga lume, întrucât atrage peste 13.000 de participanţi, şi constă în trei probe principale: ciclism, alergare şi înot.

Via | BBC Sport

  • dan, luni, 09.08.2010 18:13
    Bravo

    Bravo lui ca a participat, si chiar a si terminat probele. Asa face un sportiv model, si asa ar trebuii sa faca toti, macar in tara lui, ca sa dea un exemplu pozitiv. Inca o data, bravo.