Hamilton te provoacă să-l învingi în noul joc Mobil 1 Track Challenge

Publicat joi, 09.06.2011 14:32 de Daniel Popescu

Mobil 1 a lansat un nou joc online de curse în care ai posibilitatea să lupţi împotriva lui Lewis Hamilton la volanul unui monopost McLaren MP4-26.

Mobil 1, furnizorul tradiţional de uleiuri de motor pentru McLaren, a lansat în această săptămână un nou joc de curse disponibil pe internet.

Botezat Mobil 1 Track Challenge, jocul vine cu câteva îmbunătăţiri faţă de versiunea precedentă, cunoscută sub numele de Mobil 1 Global Challenge.

Astfel, în Mobil 1 Track Challenge ai posibilitatea să concurezi cu un monopost McLaren împotriva lui Lewis Hamilton, dar poţi urca şi la volanul unei maşini de NASCAR Chevrolet Impala pentru a-ţi etala performanţele în comparaţie cu pilotul Tony Stewart. Obiectivul este să stabileşti un timp mai bun pe turul de circuit decât cei realizaţi de Hamilton şi Stewart, care îţi vor oferi şi câteva sfaturi la finalul jocului.

Una dintre noutăţile jocului este că ai posibilitatea de a personaliza traseul de concurs după propriile preferinţe, prin adăugarea de viraje sau amplasarea unor obstacole pe pistă. De asemenea, prin intermediul reţelelor de socializare, ai posibilitatea de a-ţi provoca prietenii la un duel direct pe circuit.

Iată cum se joacă Mobil 1 Track Challenge chiar de la protagoniştii Hamilton şi Stewart:

 

Jocul Mobil 1 Track Challenge poate fi accesat aici.

Via | Mobil 1

  • Sibiu, joi, 09.06.2011 14:52

    Aici se descurca. Poate izbi cate masini vrea fara sa abandoneze. De aici confuzia cand se urca intr-un monopost real si nu intelege ce i se intampla...

  • Andrei Alexandru, joi, 09.06.2011 15:56
    @Circuit

    Asa si daca-l bat la ce ma ajuta?

  • KaNe, joi, 09.06.2011 16:30
    "Asa si daca-l bat la ce ma ajuta?"

    vei fi mai "bun" ca si Hamilton....Cu siguranta ca imediat dupa validarea rezultatului, la McLaren il vor inlocui pe Lewis Hamilton cu mr. Andrei Alexandru :P

  • adidor77, joi, 09.06.2011 16:53
    @sibiu

    ai dreptate, cred ca ar trebui sa-i spui si lui (Lewis) cam cum sta treaba cu pilotajul. Pun pariu ca ar avea multe de invatat de la tine... ;)

  • Andrei Alexandru, joi, 09.06.2011 17:33
    @KaNe

    Gresit total. Pilotajul virtual nu are nici o treaba cu pilotajul real. In F1 2010 faceam timpi foarte buni, comparativi cu timpii reali ai acestor piloti dar real... nici nu intru in masina pentru ca sunt prea inalt :P Asa ca nu ma ajuta la nimic daca fac un timp mai bun ca al lui Hamilton, pentru ca oricum este posibil, greu, dar este posibil.