Hamilton, socat de rezultatul din calificari

Publicat duminică, 27.04.2008 11:42 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton s-a declarat socat de faptul ca va pleca doar de pe locul 5 in Marele Premiu al Spaniei de duminica.

Pilotul echipei McLaren preconiza ca va lupta pentru pole position si a fost surprins ca nu a reusit un timp competitiv in ultima parte a calificarilor de sambata.

"M-am uitat la timpi si evident noi nu stam bine", a declarat Hamilton pentru postul de televiziune ITV. "Paream sa fim rapizi pe un singur tur, dar sunt socat si consternat ca nu am fost in forma buna"

.

Contra-performanta lui Hamilton a venit intr-un moment dificil, fiind bine-cunoscut faptul ca circuitul de la Barcelona nu ofera foarte multe oportunitati de depasire. Totusi, englezul spera sa recupereze la start cateva pozitii si cred ca McLaren vor fi in forma.

Intrebat daca este ingrijorat ca va pleca de pe locul 5, Hamilton a replicat: "Nu ar trebui sa fie o problema prea mare. Evident, toti pilotii sunt profesionisti si toti vor sa termine cursa. Cu siguranta trebuie sa avem un start bun si sa castigam cateva pozitii de la inceput", a adaugat el. "Cred ca in cursa suntem intr-o forma buna si ma simt increzator, dar este pacat ca nu suntem mai sus pe grila".