Hamilton: "Nu sunt ingrijorat de performantele echipei Ferrari"

Publicat joi, 26.07.2007 15:22 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton sustine ca nu este ingrijorat de amenintarea reprezentata de Ferrari, chiar daca echipa italiana a adus multe imbunatatiri la masina in ultimele curse.

Hamilton si Alonso au profitat de debutul mai slab de sezon al echipei Ferrari, insa in ultimele curse Kimi Raikkonen si Felipe Massa au reusit sa mai reduca din diferenta care ii separa de pilotii de la McLaren. Desi admite ca Ferrari are o masina rapida, Hamilton sustine ca McLaren isi poate apara pozitia din clasament.

"Nu sunt ingrijorat de Ferrari. Evident, sunt foarte rapizi si competitivi, dar nu cred ca ar trebui sa ne subestimam. Voi face tot ce voi putea pentru a castiga", a declarat liderul campionatului.

In ciuda zvonurilor de presa potrivit carora nu s-ar afla in relatii bune ca Fernando Alonso, Hamilton spune ca se bucura ca poate pilota alaturi de dublul campion mondial. "Este fantastic sa lucrez alaturi de el in primul meu an in Formula 1 ca pilot. Am un respect extraordinar pentru el si pentru ce a reusit pana acum", a precizat Lewis.

  • billy, joi, 26.07.2007 15:58
    chiar asa

    daca ar fi ingrijorat cu ce ar schimba asta situatia? Bravo kinder.

  • mihnea, joi, 26.07.2007 20:32
    are dreptate!

    mi se pare corect..nu de situatia de la ferrari ar trebui el sa fie ingrijorat..ci de cea de la mclaren

  • sharky_raduku, joi, 26.07.2007 20:52
    lol?

    shi de ce puncatzi asa ...+12 ferrari?