Hamilton ar putea deveni imaginea companiei Vodafone

Publicat miercuri, 18.07.2007 17:24 de Daniel Popescu

Britanicul Lewis Hamilton ar putea semna un contract de sponsorizare cu operatorul de telefonie mobila Vodafone, dupa ce fotbalistul David Beckham s-a transferat in campionatul nord-american la LA Galaxy.

Intelegerea dintre Vodafone si Beckham a luat sfarsit in momentul in care englezul a semnat pentru Real Madrid, echipa sponsorizata de Siemens. In varsta de 22 de ani, Hamilton a aparut deja in cateva reclame televizate, in conditiile in care popularitatea sa este in crestere.

Un purtator de cuvant al Vodafone a confirmat ca Hamilton va deveni imaginea companiei. "Cu siguranta va deveni o parte importanta a activitatii noastre".

  • prea putin, miercuri, 18.07.2007 17:40
    putine puncte

    a-ti dat putine puncte

  • viduk, miercuri, 18.07.2007 18:11
    o intrebare?

    de ce m-am primit 5000 pct cand m-am inscris sau cat dati voi????mise pare prea mare diferenta, nici macar 100 pct nam si cel de pe primu are 23000 si ceva. mie asa mi se pare logic, nu sper sa urc mult in clasamentul general dar macar stiu ca nu este o asemenea distanta.altii au primit gratis acele pct la inscriere eu tre sa asudez ca sa obtin acele pct. Va rog sa-mi raspundeti!!!

  • daniel, miercuri, 18.07.2007 21:37
    @viduk

    In clasamentul general lupta se da practic intre doi useri. Ceilalti nu mai au nici sanse matematice de a-i ajunge din urma. Concursul de etapa este mult mai captivant, fiecare user avand sanse egale de castig.