Hamilton anticipează negocieri dificile cu McLaren pentru 2013

Publicat joi, 21.06.2012 17:45 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton a dezvăluit că se aşteaptă ca negocierile cu McLaren pentru prelungirea contractului să fie la fel de dificile ca şi în cazul precedentei înţelegeri.

Lewis Hamilton se apropie de perioada în care va trebui să iniţieze negocierile cu McLaren pentru prelungirea actualului contract scadent la sfârşitul acestui sezon.

Fostul campion mondial a fost deja avertizat de Ron Dennis, preşedintele McLaren Group, că trebuie să-şi reducă pretenţiile salariile ca urmare a crizei economice care a afectat Europa, motiv pentru care anticipează că discuţiile vor fi dificile. Totuşi, pilotul echipei McLaren a sugerat ca cel mai probabil deznodământ al negocierilor va fi prelungirea contractului.

"Dennis este un negociator foarte dificil şi a fost foarte dificil şi când am negoiat contractul pe care îl am acum. Mă aştept să fie la fel atunci când vom reveni la masa negocierilor, dar sincer să fiu nu văd de ce ar fi prea multe probleme", a declarat el în cadrul conferinţei de presă de la Valencia.

Referindu-se la modul în care abordează cursele din acest sezon, Hamilton a reiterat faptul că obţinerea unor rezultate constant bune rămâne principala sa preocupare, chiar dacă nu renunţă la victorii.

"Încă vreau să câştig fiecare cursă, dar în abordarea din acest an trebuie să fii ceva mai strategic. Am văzut şapte câştigători diferiţi, iar eu şi Fernando Alonso am câştigat puncte în fiecare cursă. Dar campionatul este foarte echilibrat. Nu cred că este vorba despre o abordare complet diferită, dar trebuie să fii mai sensibil în acest an", a mai precizat el.

Via | SkySports