Hamilton: "2008, un nou inceput pentru McLaren"

Publicat marţi, 08.01.2008 16:27 de Daniel Popescu

In opinia lui Lewis Hamilton, 2008 reprezinta un 'start proaspat' pentru el si McLaren dupa dezamagirile din finalul sezonului trecut.

"Cred ca este un nou inceput pentru noi toti", a declarat Hamilton. "Am intors pagina si, cu experienta de anul trecut, ma simt si mai puternic. Abia astept sa testez masina si sa inceapa prima cursa"

.

Hamilton crede ca problemele de anul trecut au ajutat la crearea unei legaturi mai stranse in incercarea de a castiga primul titlu mondial dupa 1999. "Cred ca relatia mea cu echipa este la fel de puternica ca si pana acum", spune el. "Cand treci prin asemenea momente ca anul trecut se creaza anumite tensiuni, insa totodata relatia creste. Cred ca ei ma stiu de multi ani si stiu cat de mult am muncit pentru a aduce masina in frunte. Sincer, ma simt confortabil la echipa anul acesta si nu cred ca Heikki Kovalainen va avea vreo problema sa se adapteze la acest nou mediu".

Hamilton spune ca nu au existat semne ca echipa se simte descurajata dupa evenimentele din 2007. "Dupa cursa din Brazilia de anul trecut entuziasmul in cadrul echipei era mai mare decat atunci cand m-au primit la echipa, iar asta a fost un mare vot de incredere pentru mine. Ne gandim doar la viitor. As putea intra in detalii dar nu ar fi productiv. Ne concentram pentru a merge in directia cea buna. Lansarea noii masini la Stuttgart demonstreaza angajamentul nostru. Arata ca muncim, ca suntem motivati si ca privim in directia cea buna".

  • bobitza, miercuri, 09.01.2008 12:42
    Nu credeti...

    ...ca baiatul asta (dar si ceilalti din F1) are o inteligeta mult peste medie? Ca sa nu invoc si maturitatea...Spun astea pt ca sunt surprins sa tot citesc aici unele comentarii demne de o "peluza". F1 este, totusi, un sport de elita, spuma cremelor. Respectati-va statutul de fani ai acestui exceptional sport. Cu prietenie nedisimulata..