Hakkinen, impresionat de circuitul de la Singapore

Publicat vineri, 03.10.2008 13:10 de Daniel Popescu

Mika Hakkinen a catalogat prima cursa pe timp de noapte din istorie drept "uluitoare", dupa ce a facut o vizita in Singapore weekendul trecut.

Fostul campion mondial a marturist ca nu se astepta ca Fernando Alonso sa castige cursa si sa asiste la un eveniment atat de spectaculos.

"Cu siguranta rezultatul a fost surprinzator. Nu ma asteptam la un astfel de rezultat. Dar a fost uluitor", a declarat fostul pilot al echipei McLaren.

"A fost prima cursa pe timp de noapte pentru F1 si a existat cel mai lumonis sistem de nocturna pe tot parcursul circuitului. Acum ca aceasta cursa s-a sfarsit, am vazut un Grand Prix absolut fantastic, o cursa fantastica si totul a fost bine. Astfel, cred ca am avut doi castigatori: unul a fost Fernando Alonso, iar celalalt a fost Singapore"

.

Hakkinen este ultimul pilot care a castigat titlul mondial pentru McLaren, in 1999, si crede ca pentru a ajunge campion mondial trebuie in primul rand sa inveti pentru a evita sa comiti greseli. "In opinia mea totul tine de invatare", a adaugat finlandezul. "Daca nu inveti, faci cateva greseli".