Guvernul va decide vineri viitorul MP al Canadei

Publicat joi, 30.10.2008 15:05 de Daniel Popescu

Guvernul de la Montreal va anunta vineri daca va investi banii necesari pentru ca Marele Premiu al Canadei sa revina in calendarul Formulei 1 din 2009.

Mai multi oficiali ai guvernului canadian s-au intalnit saptamana trecuta cu seful Formulei 1, Bernie Ecclestone, pentru a discuta despre viitorul acestui Grand Prix, iar oficialii nord-americani s-au declarat optimisti in privinta sanselor de a ajunge la o intelegere cu Ecclestone.

Totusi, acestia nu au dezvaluit suma de bani pe care trebuie sa o investeasca in circuit, iar organizatorii vor trebui sa gaseasca si un promoter pentru acest Grand Prix.

Se vehiculeaza insa ca unul dintre posibili promoteri este si George Gillett.

Canadienii vor anunta vineri daca sunt dispusi sa investeasca sumele necesare pentru a putea organiza Marele Premiu al Canadei in 2009.

  • alissia, joi, 30.10.2008 22:52
    ok, hai sa lamurim un lucru f important!

    "Guvernul de la Montreal ... " aoleu fratilor....asta-i groasa rau. canada e o federatie a mai multor provincii. Parlamentul federal e la Ottawa. Orasul Montreal se afla in provincia Quebec, care are capitala la Ville de Quebec. Acolo isi desfasoara parlamentul quebecos lucrarile. Montreal n-are decat o amarata de primarie, ca orice oras de +2 milioane de locuitori din North America. Nici un oficial al guvernului Canadian n-a fost la acea intalnire. A mers primarul Montrealului si parca cu ministrul provincial de finante si un promotor de curse. In legatura cu banii investiti, discutia pe aici e destul de vie. O cursa aduce cam 100 milioane de $ in oras, ar trebui investite cam 15 ca lucrurile sa fie perfecte din toate punctele de vedere. Acuma sa vedem daca mancatorii de r... amestecat cu frunze vezi n-o sa aiba un cuvant de spus in asta.