Fry: "Intelegerea cu Weigl Group, putin probabila"

Publicat duminică, 04.05.2008 10:24 de Daniel Popescu

CEO-ul Honda, Nick Fry, nu crede ca nemtii de la Weigl Group sunt capabili sa ofere sprijin financiar pentru Super Aguri.

Super Aguri au transmis vineri un comunicat de presa in care isi exprima increderea ca Weigl Group vor putea sprijini financiar echipa cel putin pana la sfarsitul actualului sezon.

Totusi, intelegerea dintre cele doua parti trebuie aprobata marti de catre consiliul de conducere al Honda, iar CEO-ul companiei japoneze, Nick Fry, si-a exprimat indoiala ca un astfel de parteneriat ar avea succes.

"Cautam un partener de peste un an si este putin probabil ca cineva sa apara in urmatoarele zile", a declarat Fry pentru agentia de presa Reuters. "Este putin probabil ca o companie de marirea celor de la Weigl Group sa fie capabila sa sprijine financiar o echipa competitiva de Formula 1. Desigur, cu exceptia cazului in care exista si alti parteneri despre care nu am aflat inca".

CEO-ul Weigl Group, Franz Josef Weigl , a afirmat vineri ca are sprijinul unor sponsori si a altor parteneri, insa insa nu a oferit si alte detalii.