Fisihella, optimist ca va ramane la Renault

Publicat luni, 03.09.2007 17:27 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella considera ca sansele sale de a ramane la Renault nu au fost compromise de coechipierul sau, Heikki Kovalainen, care a obtinut in acest sezon cu doua puncte mai mult decat pilotul italian.

“Nu cred ca aceste doua puncte fac diferenta. Heikki este un pilot bun si a muncit la fel de mult ca si mine cu masina pe care o avem la dispozitie. Am fost in fata lui in ultima cursa si as putea fi din nou in fata in urmatoarea. Luptam pentru echipa pentru a obtine maximum de puncte pentru Renault”

, a declarat Fisichella.

Italianul admite ca echipa sa se lupta in prezent pentru ultimele doua pozitii care aduc puncte, insa concurenta este acerba pentru aceste locuri. “Vrem sa aducem puncte constant si, avand in vedere ca 6 masini sunt in fata noastra, putem lupta doar pentru doua pozitii. Insa mai sunt 6 masini care lupta pentru aceste pozitii, astfel ca este greu”.

Intrebat despre optiunile pe care le are in cazul in care Renault nu il va pastra si in 2008, Fisichella a replicat: “Am un contract cu Renault, dar echipa trebuie sa decida foarte curand daca ma va confirma sau nu. Personal, as vrea sa raman, pentru ca am muncit foarte mult si am facut foarte putine greseli”, a incheiat Fisico.