Fisichella, multumit de performantele masinii

Publicat vineri, 23.05.2008 10:46 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella s-a declarat satisfacut de performantele monopostului Force India in prima zi de antrenamente libere de la Monaco.

Pilotul echipei Force India a avut probleme hidraulice spre finalul zilei, insa italianul nu a dat importanta acestui eveniment neplacut.

"Am fost foarte multumit si astept cu nerabdare calificarile de sambata. Cu exceptia unei mici probleme in ultima sesiune din cauza careia am intrerupt iesirea pe pneuri noi, am fost foarte multumit de setari si de stabilitatea masinii. Am lucrat bine pe circuit si trebuie sa vedem ce se va intampla in weekend pentru ca vremnea si conditiile pistei s-ar putea schimba"

, a precizat Fisichella.

La randul sau, Adrian Sutil a fost multumit de masina, insa admite ca trebuie sa mai lucreze la performanta pe un singur tur de pista. "A fost o sesiune de antrenamente interesanta. In general a fost ok, dar am avut cateva probleme in privinta caracterului subvirator al masinii si aceeasi procedura cu pneurile ca si in sesiunile anterioare - a fost foarte dificil sa facem pneurile sa lucreze", a explicat germanul. "Pe distante lungi suntem chiar rapizi si sunt foarte fericit pentru asta, dar pe distante scurte trebuie sa mai lucram putin cu pneurile. Cred ca cu putina munca putem fi foarte competitivi in acest weekend".