Fisichella: "Am avut oferte de la Renault si BMW"

Publicat luni, 11.02.2008 17:36 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella este hotarat sa-i reduca la tacere pe cei care au pus la indoiala decizia sa de a se alatura echipei Force India. Italianul este convins ca va reusi sa paraseasca ultimele pozitii ale grilei de start.

"Cu siguranta opinia generala a fost ca ar fi trebuit sa renunt la Formula 1. Contrar acestor opinii, imi plac provocarile, iubesc acest sport si vreau sa dovedesc ca lumea m-a judecat gresit"

, a declarat Fisichella pentru site-ul oficial al Formulei 1. "Oamenii de conducere de la Force India sunt dedicati jobului si ei stiu ce vor. Oamenii din afara nu inteleg acest lucru si depinde numai de noi sa le aratam cum s-au schimbat lucrurile".

Intrebat despre zvonurile ca Renault si BMW i-au oferit postul de pilot de teste, Fisichella a confirmat intentiile celor doua echipe, insa spune ca "asta nu a fost niciodata o optiune pentru mine. Am vrut sa concurez".

Poate parea surprinzator, insa italianul sustine ca vrea sa lupte pentru puncte in acest sezon. "Obiectivul meu este sa castig puncte, cat de multe voi putea. Apoi vom lucra cu departamentul tehnic pentru a imbunatati constant masina, iar eu vreau sa fiu forta lor calauzitoare. Cat despre imbunatatirile semnificative, anticipez ca in partea a doua a sezonului ii vom ajunge din urma pe adversari. Fiti cu ochii pe noi!", a incheiat Fisico.

  • kkk, marţi, 12.02.2008 10:15
    Fisichella

    si marmota invelea ciocolata in staniol, ca maine poimaine ne spune ca avea loc asigurat loc la ferari in lokul lui kimi sau la mclaren in locul lui hamHamhamilton.LOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!1

  • bogdan, marţi, 12.02.2008 19:24
    >

    fisico ...intotdeauna vorbeste mult dar putine speranta si realitate a cee ce spune devine .........SCI-FI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,multa bafta incontinuare ........................................