Ferrari va continua actiunile legale in cazul de spionaj

Publicat miercuri, 01.08.2007 10:54 de Daniel Popescu

Consiliul Director al echipei Ferrari s-a intalnit marti la Maranello pentru a discuta despre actiunile legale luate de echipa in ultimele saptamani.

Consiliul a ratificat ce s-a intamplat pana acum si a analizat masurile luate impotriva lui Nigel Stepney in cazul prafului alb descopeit in rezervoarele monoposturilor Ferrari la Marele Premiul de la Monaco. De asemenea, s-au prezentat actiunile impotriva lui Stepney referitoare la furtul informatiilor confidentiale si actiunea civila de la Inalta Curte din Londra impotriva lui Mike Coughlan, designerul-sef al echipei McLaren Mercedes, acuzat de posesia unor documente apartinand Ferrari.

Consiliul a lua nota de decizia WMSC din 26 iulie de a nu penaliza echipa McLaren, precum si de decizia presedintelui FIA, Max Mosley, de a trimite cazul la Curtea Internationala de Apel a FIA, urmand ca Ferrari sa beneficieze astfel de toate drepturile cuvenite.

Consiliul i-a autorizat pe presedintele Consiliului Director, pe directorul managerial si pe CEO sa initieze orice actiune legala necesara, in numele companiei, in continuarea actiunilor legale incepute deja in Italia si in strainatate.