Ferrari se asteapta sa renasca la Spa

Publicat miercuri, 12.09.2007 14:22 de Daniel Popescu

Oficialii Scuderiei Ferrari sunt optimisti ca monopostul F2007 va fi mai competitiv la Spa decat in Marele Premiu al Italiei de la Monza. Seful departamentului de design din cadrul echipei Ferrari, Nikolas Tombazis, spune ca circutul de la Spa are caracteristici care se potrivesc foarte bine masinilor Scuderiei.

“Vorbind la modul general, Spa este genul de circuit unde diferentele de performanta dintre masini se amplifica. Comparativ cu circuitele unde am fost puternici, Spa are un nivel de apasare aerodinamica mai scazut, asa ca masinile au viteze de top mai mari cu o apasare aerodinamica mai mica. Sunt increzator ca putem fi foarte competitivi la Spa cu monopostul F2007”, a declarat Tombazis.

Ferrari a avut cea mai rapida masina in doua din cele trei zile de teste de la Spa din iulie, insa Tombazis crede ca lucrurile s-au mai schimbat de atunci. “Nu am aratat prea rau la primele teste de la Spa din iulie. Totusi, masinile au evoluat de atunci si este dificil de spus care dintre cele doua echipe, noi sau rivalii nostri cei mai apropiati, a facut progrese mai mari. Dar sunt optimist”, a precizat seful de design al Scuderiei.

  • georgedaniel, miercuri, 12.09.2007 16:18
    ferari :(

    ferari au pierdut oportunitatea la monza cand mclaren si-a aratat valoarea ...imi pare rau pt.ferari,dar va trebui sa mizez pe mclaren si pe debutantii astia rapizi(hamilton :) )