Ferrari: “Nu vom avea remuscari daca vom castiga titlul la tribunal”

Publicat miercuri, 12.09.2007 13:48 de Daniel Popescu

Presedintele echipei Ferrari, Luca di Montezemolo, crede ca Ferrari va merita titlul de campioana in acest an chiar daca il va obtine prin penalizarea rivalilor de la McLaren.

“Daca conditiile pentru o victorie in afara pistei vor fi indeplinite, atunci vom merita victoria, pentru ca plecam de la presupunerea ca invingatorii au castigat prin metode ilegale, nesportive si necinstite”

, a declarat Montezemolo la Frankurkt. “Din aceste motive ar fi o victotrie meritata”, a adaugat el, care admite ca scandalul de spionaj afecteaza imaginea Formulei 1.

“Este o problema care face mult rau Formulei 1, si cu cat se vorbeste mai putin despre ea cu atat mai bine. Este in interesul nostru ca aceasta poveste sa se incheie cat mai curand si, cel mai important, sa se termine prin aflarea adevarului”.

  • miri, miercuri, 12.09.2007 13:57
    nu suna prea frumos :D

    “Daca conditiile pentru o

  • bogym05, miercuri, 12.09.2007 13:59
    n'ar tace asta...

    dupa ce au fost umiliti chiar la ei acasa, mai are curaj sa spuna ca ei merita campionatul, si ca victoriile lui mclaren sunt datorate acelui schimb de informatii, sau ce a fost el. de cand s'au dat cartile pe fata, punctele s'au cam impartit intre mclaren si ferrari, asa ca eu cel putin nu pot trage o concluziedin care sa reiasa ca mclaren a combinat tehnologie ferrari cu a lor.

  • miri, miercuri, 12.09.2007 14:01
    am uitat

    din titlu "daca castigam " mergea daca o sa castigam ;)