Ferrari ridiculizează acuzaţiile de spionaj ale celor de la Red Bull

Publicat miercuri, 25.05.2011 17:13 de Daniel Popescu

"Nu putem decât să râdem". Aceasta este replica Ferrari la acuzaţiile formulate de Red Bull potrivit cărora Scuderia spionează conversaţiile radio ale rivalilor din timpul curselor.

Helmut Marko, consultantul Red Bull şi mâna dreaptă a proprietarului Dietrich Mateschitz, a lansat un atac surprinzător al adresa rivalilor de la Ferrari.

Acesta i-a acuzat pe oficialii Scuderiei Ferrari că au găsit o metodă prin care să spioneze conversaţiile radio dintre piloţi şi echipa, oferind ca exemplustrategiile asemănătoare ale lui Mark Webber şi Fernando Alonso din Marele Premiu al Spaniei.

Replica italienilor nu s-a lăsat mult timp aşteptată, iar Luca Colajanni, purtătorul de cuvânt al Scuderiiei, a catalogat totul ca pe o glumă. "Nu poţi decât să râzi la asta. Este clar că toată lumea observa ce face toată lumea", a declarat oficialul italian pentru publicaţia online sport1.de.

Colajani se referă la faptul că toate echipe au acces la comunicaţiile radio transmise în timpul curselor pentru că fanii să înţeleagă strategiile adoptate de piloţi.

Via | GMM

  • xxx, joi, 26.05.2011 09:59
    radio & TV

    se numeste Kangoroo TV si este disponibil de vreo 3 ani

  • dan, joi, 26.05.2011 10:00

    *Kangaroo TV