Ferrari a finalizat construcţia primului şasiu pentru noul monopost

Publicat luni, 10.01.2011 11:36 de Daniel Popescu

Ferrari a anunţat că a finalizat construcţia primului şasiu al monopostului pentru sezonul 2011, pasul următor fiind asamblarea acestuia pentru testele de la Valencia.

Ferrari a anunţat vineri seara că a finalizat construcţia primului şasiu pentru monopostul cu care speră să cucerească titlul mondial în sezonul 2011.

Acesta a primit indicativul 288, iar inginerii şi mecanii lucrează în această perioadă la asamblarea efectivă a monopostului, care va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă la Maranello.

Scuderia nu a anunţat însă data exactă a lansării, singurul lucru cert fiind că noul monopost va fi prezentat presei în ultima săptămână a lunii ianuarie, cu numai câteva zile înainte de prima sesiune de teste din această iarnă.

Ferrari este astfel singura echipă de top care a confirmat deja prezenta la Valencia cu noul monopost, Red Bull Racing având aceleaşi intenţii, în timp ce McLaren va lansa MP4-26 abia în 4 februarie.

Până atunci, Ferrari va organiza la Madonna di Campiglio tradiţional eveniment Wroom ajuns la cea de-a 21-a ediţie, la care vor participa Fernando Alonso, Felipe Massa, Marc Gene, Giancarlo Fisichella şi Jules Bianchi.

Via | Ferrari

  • mobius, luni, 10.01.2011 20:48
    transparenta

    Asa cum a spus si mai sus Daniel, Ferrari este singura echipa din top care lucreaza la vedere. Bravo lor, le doresc mult succes.