F-India: "Aguri si Toro Rosso n-au ce cauta in F1"

Publicat luni, 11.02.2008 11:34 de Daniel Popescu

Chiar si dupa vanzarea echipei Spyker catre Force India, seful echipei, Colin Kolles, este determinat sa continue procedurile legale impotriva rivalilor de la Super Aguri si Toro Rosso.

Cu aproape un an in urma, Kolles a anuntat ca va pune in discutie eligibitatea monoposturilor Super Aguri si Toro Rosso, argumentand ca acestea sunt copii fidele ale masinilor construite de echipele Honda si, respectiv, Red Bull.

Surse apropiate noului proprietar al echipei, Vijay Mallya, au precizat pentru presa din India ca team-ul cu sediul la Silverstone intentioneaza sa continue procedurile legale in acest caz. "Opinia noastra este ca Super Aguri si Toro Rosso nu pot face parte din Formula 1. Cu cat competitia este mai mica, cu atat mai bine", au precizat sursele.

Oficialii echipei Super Aguri au refuzat sa faca orice comentarii pe acest subiect. "Am fost informati sa nu facem comentarii despre acest subiect", a precizat un purtator de cuvant al echipei.

  • kkk, luni, 11.02.2008 15:23
    F1

    Poate ca mnici F1 nu ar mai avea ce cauta printre sporturile cu motor......, ar fii mai bine pentru ca F1 de acum seamana a galopuri de sanatate si nu a curse in care A se intrece cu B si B se intrece cu C care ii adversar de moarte a lui D si F. Eghhhhh ce sa face toate evolueaza dar mai nou F1 evolueaza spre ceva animatie 3D de proasta calitate si nu sport, poate o sa vedem F1 pe Jetix sau pe ceva similar ca deh ii tot una desi la Jetix nu apar negrii oropsiti si batuti de soarta.