Ecclestone, ingrijorat de viitorul Super Aguri

Publicat marţi, 29.04.2008 11:18 de Daniel Popescu

Seful Formulei 1, Bernie Ecclestone, este ingrijorat de problemele financiare intampinate de Super Aguri, o decizie finala in privinta viitorului fiind asteptata in aceasta saptamana.

Participarea echipei Super Aguri la Marele Premiu al Spaniei din weekendul care tocmai a trecut a fost in dubiu, insa in cele din urma japonezii au reusit sa ia startul in cursa de la Barcelona.

Ecclestone a recunoscut ca i-a ajutat pe Super Aguri, insa este circumspect in privinta sanselor echipei de a supravietui.

"Din pacate, Super Aguri nu arata intr-o forma prea buna in acest moment", a declarat Ecclestone pentru Reuters. "Vreau ca ei sa ramana in Formula 1, i-am ajutat saptamana trecuta".

Aguri Suzuki a dezvaluit ca soarta echipei sale se va decide miercuri, in urma unei intalniri cu reprezentatii Honda, care au sprijinit Super Aguri inca de la infiintare, in 2006. Negocierile dintre Super Aguri si Magma Group continua, insa pana in prezent cele doua parti nu au ajuns la nicio intelegere. Astfel, prezenta echipei la Marele Premiu al Turciei din 11 mai este incerta.