Disneyland, alternativa pentru MP al Frantei

Publicat joi, 16.10.2008 12:12 de Daniel Popescu

Presedintele Federatiei Franceze de Motorsport a dezvaluit ca Disneyland reprezinta cea mai buna alternativa pentru organizarea Marelui Premiu al Frantei din 2010.

Federatia Franceza de Motorsport (FFSA) a anuntat miercuri anularea Marelui Premiu al Frantei din sezonul viitor, ca urmare a unor grave probleme financiare.

Franta spera insa sa organizeze o cursa de F1 in 2010, iar Disneyland este cea mai probabila destinatie, potrivit declaratiilor facute de presedintele FFSA, Nicolas Deschaux.

"Singurul plan care poate fi pus in aplicare pentru 2010 este proiectul Disneyland", a declarat oficialul francez.

Circuitul, sprijinit de cel mai mare pilot francez din toate timpurile, Alan Prost, este localizat la 30 de minute de Paris. FFSA a mai primit alte 5 propuneri pentru un viitor circuit de F1, insa in prezent niciunul dintre proiecte nu se ridica la inaltima celui de la Disneyland.

  • michelle_b, joi, 16.10.2008 12:44
    o mica eroare ...

    Circuitul VA FI SITUAT, el este acum numai un proiect ... ceea ce exista este Disneyland Resort Paris, in Val d'Europe. Un imens parc de distractii, inconjurat de "o retea" de autostrazi, foarte aproape de Paris. On si, totusi, off-topic: parcul de distractii are doua mari subdiviziuni: Parcul Disneyland, care este compus din cinci "tari" tematice si Parcul Walt Disney Studios. Toate sunt superbe, foarte, foarte multe distractii, o "mare" de culori, personaje din desene animate si un "ocean" de vizitatori. pentru cine isi permite financiar, recomand cu caldura o vizita de trei zile la Disneyland Paris. face toti banii ! :D