Dennis nu se gandeste la retragere

Publicat marţi, 28.10.2008 16:30 de Daniel Popescu

Ron Dennis a afirmat ca nu se gandeste la retragerea din Formula 1 si spune ca este foarte motivat sa continue in calitate de sef al echipei McLaren.

Iarna trecuta s-a vehiculat ca Ron Dennis ar putea parasi echipa McLaren in urma scandalului de spionaj in care a fost implicat, insa britanicul sustine ca nu are niciun gand sa paraseasca actuala echipa.

"La inceputul anului au fost zvonuri ca unii oameni cred ca ar trebui sa-mi dau demisia. Nu a existat nimeni in intreaga organizatie care sa-mi spuna altceva in afara de a ramane la echipa".

"Si astfel mi-am reinnoit motivatia pentru a face unul dintre cele mai bune sezoane din istoria McLaren", a declarat Dennis pentru publicatia Daily Mail.

Dennis a adat asigurari ca nu va parasi prea curand team-ul McLaren si ca adora munca pe care o depune in cadrul echipei. "Sa fie clar, nu plec. Sunt actionar in aceasta organizatie. Daca ma taiati pe mine, McLaren va sangera. Ma simt foarte pregatit - anul trecut am initiat un program de munca si, ca rezultat, sunt chiar mai pregatit acum decat la inceputul anului. Si iubesc ceea ce fac".