Davidson spera sa continue cu Super Aguri

Publicat vineri, 15.02.2008 15:22 de Daniel Popescu

Anthony Davidson este optimist ca va fi pe grila de start a marelui Premiu al Australiei, desi nu a fost inca confirmat la Super Aguri.

"Da, sunt increzator", a declarat Davidson la finalul testelor de la Jerez.

Britanicul a fost inclus pe lista de piloti a FIA, insa oficialii Super Aguri au precizat ca nu au ajuns inca la o intelegere cu el. Davidson nu mai testase de peste doua luni, revenind la volanul masinii sale abia ieri, in utlima zi de teste de la Jerez.

"Am revenit in masina dupa doua luni de absenta, asa ca a fost dificil, dar in acelasi timp amuzant. E bine ca am revenit. Echipa a avut o sesiune de teste incununata de succes, am parcurs cam 100 de tururi si am progresat foarte mult".

Super Aguri a testat mai putin in aceasta iarna comparativ cu celelalte echipe, iar Davidson recunoaste ca echipa se va lupta in coada plutonului. "Cred ca va fi dificil, avand in vedere unde ne aflam acum. Acesta a fost primul nostru test serios din acest an. Invatam inca sistemele si mai avem 3 zile de teste inainte de cursa de la Melbourne. Asa ca va fi o perioada grea pentru noi. Cu siguranta, vom fi printre ultimele masini", a mai precizat Davidson.