Dassas pleaca de la Renault

Publicat marţi, 04.09.2007 12:29 de Daniel Popescu

Renault a anuntat ca Bernard Rey il va inlocui pe Alain Dassas ca presedinte al echipei de Formula 1 incepand din acest an. Dassas a preluat functia in aprilie 2006, insa francezul va deveni acum Chief Financial Officer la Nissan.

“Timpul petrecut ca presedinte al Renault F1 Team a fost o experienta bogata in termeni personali si profesionali. Din punct de vedere profesional, am atins obiectivele pe care mi le-am asumat prin preluarea acestui rol: sa stabilim viitorul echipei Renault in F1. Echipa se poate intoarce in frunte anul viitor”

, a precizat Dassas.

Rey, care in prezent detine functia de Senior Vice President, isi va asuma rolul de presedinte al echipei incepand din 17 septembrie. “Echipa de Formula 1 Renault este dovada ca Grupul Renault are abilitatea sa functioneze la cel mai inalt nivel si sunt bucuros sa ma intorc in lumea motorsportului. Echipa se pregateste pentru a reveni la cel mai inalt nivel anul viitor. Echipa condusa de Flavio Briatore este foarte capabila si sper sa ne bucuram de multe succese impreuna”, a precizat Rey.