Coulthard: "Ferrari si McLaren sunt in fata tuturor"

Publicat miercuri, 06.02.2008 15:26 de Daniel Popescu

Ferrari si McLaren au un avans clar in fruntea Formulei 1 judecand dupa rezultatele din primele teste ale acestui an, sustine pilotul echipei Red Bull, David Coulthard. Chiar daca echipe ca Red Bull si Scuderia Toro Rosso au fost mai performante in unele zile de zile, scotianul crede ca lupta pentru titlul mondial se duce doar intre aceste doua echipe.

"Cred ca ei au un avantaj. Un mare avantaj. Nu stiu de ce fac o treaba atat de buna si de ce ceilalti nu fac la fel. Cu totii muncim foarte mult. Cred ca asta demonstreaza ca toata lumea are un tunel de vant, insa pentru a face o masina sa mearga pe circuit este foarte dificil. Masina merge pe pista, iar pilotul mai calca iarba, si de aceea este foarte dificil".

Coulthard incerca sa explice motivele pentru care Ferrari si McLaren sunt in frunte si spune ca ar putea avea legatura cu modul in care sasiul lucreaza cu pneurile. "Cu siguranta, unele echipe lucreaza mai eficient cu pneurile la anumite temperaturi. Este posibil ca McLaren si Ferrari sa lucreze mai bine cu pneurile".

  • alexF1, joi, 07.02.2008 13:10
    programul F1

    pe cand putem vedea programul F1 2008?

  • smirghel, duminică, 10.02.2008 15:44
    mda

    pacat ca nu are acuma david un ferari ....